Λεωφόρος Βεΐκου 50, Γαλάτσι

Σχετικά


Το κέντρο Λογοθεραπείας και Ειδικών θεραπειών της Βάλιας Μακρή, Λόγος Ομιλία Επικοινωνία, αναλαμβάνει την πρόληψη, αξιολόγηση, διάγνωση και αποκατάσταση διαταραχών λόγου, ομιλίας, επικοινωνίας και φωνής παιδών, εφήβων και ενηλίκων. Στο κέντρο μας παρέχετε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών με εξατομικευμένα προγράμματα θεραπείας προσαρμοσμένα στις ανάγκες του εκάστοτε θεραπευόμενου. Η θεραπευτική διαδικασία αρχίζει με τη λήψη ενός ιστορικού η οποία επιτυγχάνεται μέσω συζήτησης. Στη συνέχεια, ακολουθεί μια πλήρης αξιολόγηση από τον θεραπευτή με σκοπό τον εντοπισμό τυχόν δυσκολιών. Τέλος, προχωρούμε στην παροχή προτάσεων σχετικά με την αντιμετώπιση και τη θεραπεία που θα εφαρμοστεί.

Επιστημονική υπέυθυνη του κέντρου είναι η Βάλια Μακρή, απόφοιτη του τμήματος Λογοθεραπείας του Α.Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδος. Συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Sheffield της Μεγάλης Βρετανίας όπου απέκτησε MSc στις Διαταραχές Λόγου & Ομιλίας παιδιών και ενηλίκων. Ταυτόχρονα, εκπαιδεύτηκε στη θεραπευτική μέθοδο LSVT LOUD για άτομα με σύνδρομο Πάρκινσον στο Λονδίνο. Η ίδια, συνέχισε τη μετεκπαίδευσή της στο Πανεπιστήμιο Κρήτης ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα Παιδαγωγικής & Διδακτικής Επάρκειας. Επιπλέον, έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων αναφορικά με την αξιολόγηση και τη θεραπεία διαταραχών ομιλίας, λόγου, φωνής και επικοινωνίας. Έχει εργαστεί ως λογοθεραπεύτρια σε ειδικό σχολείο Α.μ.Ε.Α. και ως παράλληλη στήριξη σε παιδιά στο φάσμα του αυτισμού. Τέλος, συνεργάζεται με το Παιδαγωγικό Κέντρο Αναπτυξιακής Προώθησης Αποκατάστασης και Σχολικής μελέτης Νέου Ψυχικού και διατηρεί το δικό της γραφείο στο Γαλάτσι.

Το κέντρο μας συνεργάζεται με ψυχολόγο, εργοθεραπευτή και ειδικό παιδαγωγό με σκοπό να καλυφθούν σφαιρικά οι ανάγκες του κάθε θεραπευόμενου. Η θεραπευτική μας ομάδα είναι πλήρως καταρτισμένη και θα ανταποκριθεί με φροντίδα και υπευθυνότητα σε ζητήματα που αφορούν μικρούς και μεγάλους.

Λόγος • Ομιλία • Επικοινωνία


Το κέντρο μας αναλαμβάνει την πρόληψη, αξιολόγηση, διάγνωση και αποκατάσταση διαταραχών λόγου, ομιλίας, επικοινωνίας και φωνής παιδών, εφήβων και ενηλίκων.

Βαλια Μακρη